Toroslar Belediyesi’nden Anneler Günü’ne Özel Kadife Çiçekleri dağıtıldı




Tarih: 15 Mayıs 2023 Pazartesi 18:05


Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde yine anneleri sevindiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün serasında özenle yetiştirilen rengârenk kadife çiçekler, ilçenin dört bir yanında annelere ve anne adaylarına hediye etti.

Haber-Şirin Alp

En değerli varlıklarımızdır

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz “Cennet anaların ayakları altındadır” diyerek; “Evladını, sevgisi, merhameti ve fedakârlığıyla narin bir çiçek gibi büyüten annelerimizdir. Toroslar Belediyesi olarak her yıl seramızda özenle yetiştirdiğimiz kadife çiçeklerimizi bu yıl da annelerimize ulaştırarak, minnettarlığımızı ifade ettik. Haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimiz, bizim için sadece bir gün değil yaşamımız boyunca en değerli varlıklarımızdır. Başımızın tacı annelerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

 


Etiket: annelergünü, kadife, çiçek


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA