Büyükşehir’e ’Su Sporlarında Birlik’ Çağrısı




Tarih: 16 Mayıs 2023 Salı 13:53


Büyükşehir Belediyesi’nin Babil’de yapımını sürdürdüğü Su Sporları Merkezi’ni değerlendiren Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Soner Şanal; "Bir başlangıç yapılmış. Bunun; el ele verip, gönül ve fikir birliğiyle hareket edilerek çok daha büyük başarılara taşınabileceği düşüncesindeyim" dedi.

Haber-Mehmet Şah Akın

Soner Şanal, Mersin'de su sporları anlamında Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli bir adım atıldığını ancak bu branşlarda kentin önde gelen kulüp ve isimlerinin de görüşlerinin alınması gerektiğini belirtti. Projede emeği geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz'dan övgüyle söz eden Şanal, belediyeye bir çağrıda bulundu.

"Bizlerle bir araya gelinmesini isterdik"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e saygı ve selamlarını ileterek başlayan Şanal; "Önce yapılandan dolayı bir teşekkür ve tebrik ediyoruz. Bu alanda ilk defa su sporlarıyla ilgili bir merkez yapıldı. Mersin'de deniz sporları, yelken kulüpleri, kürek kulübü, dalış kulübü, Mersin SUP; bu arkadaşlarımız ve kulüplerimiz gerçekten çok büyük bir emek veriyor. Denizin kumunu, tuzunu, rüzgarını, suyunu yutmuş insanlar bunlar. Yıllarını vermiş insanlar. Gönül, Sayın Başkan'ın ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili daire başkanlığının bunlarla bir araya gelinmesini isterdi. Bu projenin rantabl bir şekilde, amacına daha ulaşılabilirliği açısından, Mersin'in hangi bölgelerinin elverişli olduğu açısından ve sporcu yetiştirme açısından daha uygun nerede yapılabilirliğiyle ilgili bizlerle bir araya gelinmesini isterdik" dedi.


Etiket: su, spor, sonerşanal


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA