Başkan Tarhan Kadınlara Destek Oluyor




Tarih: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 10:55


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’da Yenişehir’de bulunan Kurs Merkezi’nde açılışına katılarak, girişimci kadınlara destek oldu.

Haber-Mehmet Şah Akın

Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı Kurs Merkezi’ni açan Jeoloji Mühendisi Çağnur Günaştı ve Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu el işi öğretmeni Deniz Dinçer, burada bilgi ve birikimlerini kadınlara aktaracak.

“Açılışa katılarak kadınlara destek olmak istedik”

Başkan Tarhan, kadınların her zaman yanlarında olacaklarını belirterek; “Menderes Mahallemizde çok güzel bir Sanat Çarşımız var. Orada kadınlarımız ürünlerini sergilemekte ve satmakta. Çağnur Günaştı jeoloji mühendisi, Deniz Dinçer ise Bilkent Üniversitesi mezunu iki çalışkan arkadaşımız Sanat Çarşımızdaki birlikteliklerine Yenişehir ilçemizde, Halk Eğitim bünyesinde diğer kadınlarımıza kurs vererek, yollarına devam etmeye karar vermişler. Bizlerde açılışlarına katılarak destek olmak istedik. Burada daha geniş kitlelere açılmış olacaklar. Yenişehirli kadınlarımıza da kurs verecekler. Çeşitli Anadolu motiflerinden oluşan tepsilerin internet üzerinden Amerika’ya satışını yapıyorlar. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi ülkemizin geleceğini kadınlar kurtaracak. Kadınlarımıza ne kadar destek olursak ülkemizin siyaseti o kadar iyi olacak ve değişecektir. Çağanur ve Deniz hanıma başarılarından dolayı çok tebrik ediyor, yeni yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA