İlhan Ummak: ‘Bir An Önce Yomra Maçı’ndan Galip Gelip, Şampiyonluğumuzu İlan Etmek İstiyoruz’




Tarih: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 16:20


Eski Milli Futbolcu İlhan Ummak, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun şampiyonluğa giden yolculuğunu ve kritik Yomraspor maçını değerlendirdi.

Haber-Sercan Özdemir

İçel TV'de Mahmut Altunbakır'ın hazırlayıp sunduğu Ön Libero programına katılan Eski Milli Futbolcu İlhan Ummak, sezonun ikinci yarısının Yeni Mersin İdman Yurdu için iç açıcı geçmediğini belirtti. Bu süreçte takımın kendi evinde galibiyetler, deplasmanda beraberlikler yakaladığına dikkat çeken Ummak, "Ama sonuçta matematiksel anlamda olay bitmedi. Son maça bıraktık. Kelkit takımına baktığın zaman; düşmüş takım ve az puan toplamış takım olarak görüyorsun. Ama gel gelelim liderden puan alabiliyor. Sonuçta o da düşme potasında. Sen nasıl şampiyonluğu istiyorsan, o da düşmeme adına ligde kalmak istiyor. Kelkit maçı bizim için belki biraz sıkıntılı geçecekti ki öyle de oldu" dedi.

"BİZ KENDİ SAHAMIZDA İYİ OYNAYAN TAKIMIZ"

Yeni Mersin İdman Yurdu'nun gelinen süreci son maça bıraktığını vurgulayan Ummak, "Tabii ki böyle olmasını istemezdik. Haftalar öncesinden şampiyonluğumuzu ilan etmek isterdik ama bazen futbolun bu yanı da var. İster istemez seni sıkıntıya sokabiliyor. Biz kendi sahamızda iyi oynayan takımız. Galip gelen takımız. Son haftaya kaldı. Moral açısından; buraya kadar geldi, buradan sonra bir play-off süreci yaşamak istemiyoruz açıkçası. İçimizden geçen, bir an önce şampiyonluğu ilan etmekti ama o süreç bir türlü gelmedi. İkinci yarıya iyi başlamadık. İyi puanlar alamadık. İster istemez kendimizi sıkıntıya soktuk. Bu Kelkit maçı da bir örneği" diye konuştu.

"YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK"

Sırada Yomraspor maçı olduğunu hatırlatan Ummak, "Taraftarımızın çok ilgi duyacağı bir maç olacak diye düşünüyorum. Taraftarın bu stadı dolduracağını düşünüyorum. Çünkü final maçı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu süreç çok önemli. Baktığın zaman iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Hem takım adına hem Ersin Hoca anlamında hem yönetim anlamında hem taraftar anlamında. Haftalardır söylüyoruz ama süreç buraya kadar geldi. Bir an önce Yomra Maçı'ndan galip gelip, şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA