Kütahya’da “Dar bölge” uygulaması




Tarih: 18 Mayıs 2023 Perşembe 12:18


Kütahya’da Asayiş Şube Müdürlüğünce farklı bölgede gerçekleştirilen, "Dar bölge" uygulamasında 185 şahıs, 98 aracın GBT kontrolü ve denetimi yapılırken, aranan bir şahıs yakalandı.

  Edinilen bilgiye göre, Bekir Avlupınar Caddesi Musalla Mezarlığı, Fuatpaşa Mahallesi Ahi Evran Caddesi ve Osmangazi Mahallesi Ray Sokak olmak üzere 3 farklı bölgede Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çarşı Mahalle Bekçileri ile birlikte şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan “Dar alan” uygulamasında, 185 Şahıs, 98 aracın GBT kontrolü ve denetimi yapıldı. Aranan bir şahıs yakalandı. 1 şahıstan 0.36 gram bonzai olduğu değerlendirilen narkotik madde ele geçirildi.1 ehliyetsiz araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı. 1 adet kesici alet ele geçirildi,1 şahsa idari işlem yapıldı. 
IHA                                       


Etiket: kütahya, narkotik, emniyet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA