Başkan Yılmaz, 36 Özel Gence Terhis Belgesi Verdi




Tarih: 18 Mayıs 2023 Perşembe 15:02


Başkan Yılmaz; Toroslar Belediyesinin Engelsiz Akademi Merkezi’nde ve Özel Sporcular Kursu’nda eğitim gören 36 özel birey, “Temsili Askerlik Uygulaması” kapsamında düzenlenen törende terhis belgesi takdim etti.

Haber-Sercan Özdemir  

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’nda gerçekleşen törende özel gençlere terhis belgelerini takdim ederek;“Askerlik yemininiz hayırlı uğurlu olsun. Sizler, yüreğinizdeki vatan sevgisiyle her türlü engeli ortadan kaldırabileciğinizi en güzel şekilde gösterdiniz” dedi.

 “Özel gençlerimizin böyle kutsal bir vazifeyi yapmak istemeleri bizleri çok duygulandırdı”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tören alanında özel gençlerin ve ailelerinin mutluluğuna ve heyecanını paylaşarak; “Özel gençlerimizin böyle kutsal bir vazifeyi yapmak istemeleri bizleri çok duygulandırdı. Toroslar Belediyesi olarak bu anlamlı programı düzenlemenin, bir günlüğüne de olsa özel gençlerimizi şanlı Türk ordusunun bir neferi olarak görmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Temsili Askerlik Uygulaması Programına ev sahipliği yapan Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığımız ile Mersin İl Jandarma Komutanlığımıza da teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Etiket: atsızafşınyılmaz, terhis, engelli


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA