Konteyner kentler asfaltlanıyor




Tarih: 19 Mayıs 2023 Cuma 06:13


Adıyaman Belediyesi, deprem sonrası oluşturulan konteyner kentlerde asfaltlama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

  Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden olan Adıyaman’da deprem sonrası oluşturulan toplu yaşam alanlarında hayatın normalleştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, konteyner kentlerde asfaltlama işlemlerine başladı. 
  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, deprem sonrası oluşturulan konteyner kentlerdeki yaşam alanlarının daha iyi seviyelere ulaştırmayı amaçladıklarını belirterek, “Bu anlamda şehir genelindeki konteyner kentlerde zemin hazırlığı, asfaltlama, yama ve kaldırım onarım çalışmalarına devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 
  Depremzede vatandaşlar ise sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade edenrek, emeği geçenlere teşekkür etti. 
IHA                                


Etiket: adıyaman, konteyner, asfalt


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA