Esnaf kefalet başkanının öldürülmesi olayında 2 tutuklama




Tarih: 20 Mayıs 2023 Cumartesi 08:05


Gaziantep’te Karataş Karşıyaka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Mehmet Yaşar Yemişken’i makamında pompalı tüfekle vurarak öldüren eski damadı ve babası tutuklandı.

Olay, Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Karataş Karşıyaka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Mehmet Yaşar Yemişken (59), makamında husumetli olduğu eski damadı Orhan S. (35) ile tartıştı. Tartışma sırasında Orhan S., eski kayınbabası Mehmet Yaşar Yemişken'e pompalı tüfekle ateş etti. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Yemişken hayatını kaybederken, katil zanlısı eski damat ise kaçtı.

Yakalanan katil zanlısı ile babası tutuklandı
Eski kayınbabasını öldürerek olay yerinden kaçan Orhan S. ile babası Ali S., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Yakalanan katil zanlısı damat ile babası, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından zırhlı araçla adli makamlara sevk edildi.
Orhan S. ile babası Ali S., adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA