Seçer: “Tercihimiz değişimden yana olacak




Tarih: 20 Mayıs 2023 Cumartesi 16:12


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Akbelen pazar ziyaretinde 28 Mayıs seçiminde vatandaşa sandığa gitme çağrısında bulundu. Ziyaretinde vatandaş ve esnaf ile diyalog halinde olan Seçer, “Tercihimiz değişimden yana olacak" dedi.

Haber- Berna Uslu
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi Akbelen Mahallesi’nde yer alan pazar yerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaş ile sohbet ederek, 28 Mayıs seçimlerinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu için de sandığa gitme çağrısını yaptı. “Her şey çok güzel olacak”  güzel olacak sözleriyle vatandaşın yüreğine dokunan Seçer, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi. Seçer ziyareti esnasında vatandaşlarla bol bol fotoğraf da çektirirdi. Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşırken, vatandaşlardan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri noktasında gelen talepleri de çalışma arkadaşlarına not aldırdı. Ziyarette vatandaşlara pazar çantası, çocuklara da oyuncak dağıtımı yapıldı. 

Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA