Gültak Karaduvar’da verdiği sözü tuttu




Tarih: 20 Mayıs 2023 Cumartesi 17:05


Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, geldikleri günden bu yana Akdeniz ilçesinde çalışmalarına hızla devam ederken, Karaduvar mahalle sakinlerine verdikleri sözleri yerine getirdi.

Haber-Kadri Duman

Akdeniz Belediyesi yaklaşık 21 dönüm alanda; 1000 metrekare meydanı, 4000 metre yürüme yolu, kamelyaları, bankları, oyun parkları ve eşsiz sahiline sahip Karaduvar Mahallesi’nde yaptığı çalışmaları ile Karaduvar sahilini Mersinlilerin hizmetine sundu.Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla beraber çalışmaları hakkında bilgi vererek şu ifadelere yer verdi: “Tüm Mersinlilerin, çocuklarıyla birlikte gelip dinlenebileceği, eğlenip denizin keyfini sürebileceği, yürüyüş veya piknik yapabilecekleri çok güzel bir yeşil alanı ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karaduvar'ımıza çok yakıştı, hayırlı uğurlu olsun”


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA