Yılmaz, özel gereksinimli bireyleri yalnız bırakmadı




Tarih: 20 Mayıs 2023 Cumartesi 17:16


Özel gereksinimli bireyler ve aileleri Toroslar Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Pikniği’nde Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz buluştu. Piknikte özel gereksinimli bireyleri yalnız bırakmayan Yılmaz, çocuklar ve aileleriyle tek tek ilgilendi. Yılmaz, “Bizler, sizleri çok seviyoruz. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Haber- Şirin Alp 

Toroslar Belediyesi Engelsiz Akademi Merkezi ile Özel Sporcular Kursunun kursiyerleri, ilçedeki Rehabilitasyon Merkezleri ile İşitme Engelliler Okulu’nda okuyan özel gençler ve ailelerinin katıldığı piknikte, tüm katılımcılara Toroslar Belediyesince yemek ikramında da bulunuldu.

Etkinliğe katılan tüm misafirlerinin ve Mersinli hemşehrilerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Yılmaz, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak; “19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür. Düşmanlar, vatanımızı işgal etmişken, sıkıntıdayken ve birileri de kurtuluşa inanmıyorken Mustafa Kemal Paşa Samsun’a çıktı.  Kuvayi Milliye Dernekleri’ni kurdu ve milli güçler bir araya geldi. Düşmanı kovduk ve Cumhuriyetimizi kurduk çok şükür. Bu yıl da Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Hep beraber daha nice yüzyıllara inşallah”dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA