Şahinbey Ampute hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor




Tarih: 21 Mayıs 2023 Pazar 14:27


Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

  Aldığı galibiyetlerle şampiyonluk arzusunu ortaya koyan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 3-0 Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da rakibine karşı üstün oynayan mavi-beyazlı ekip rakip filelere başka gol atamayınca karşılaşma 3-0 tamamlandı. 
  Alınan galibiyetten dolayı mutluyum 
  Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, iyi bir oyunla rakip karşısında net bir skorla galip geldiklerini belirterek, “Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak önemli bir engeli daha aşarak rakibimizi 3-0 mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ligdeki çıkışımızı Şişli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibimizi 3-0 mağlup ettik. Fahri Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun destekleri ile sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum. Alınan galibiyetten dolayı teknik ekibime, futbolcularıma teşekkür ediyorum” dedi. 
IHA                                   


Etiket: şahinbey, ampute, futbol, takım


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA