Bakan Nebati, Vali Pehlivan ve Başkan Seçer Yeni Miy’in ’Şampiyonluk’ Başarısını Kutladı!




Tarih: 21 Mayıs 2023 Pazar 15:42


Yeni Mersin İdman Yurdu’nu 2. Lig’e yükselten ve takıma ’şampiyonluk’ getiren Yomraspor maçını Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de Mersin Stadyumu’nun tribünlerinden takip etti.

Haber- Kadri Duman

Yeni MİY'in 5-1'lik galibiyetinin ardından Bakan Nebati, Vali Pehlivan ve Başkan Seçer, şampiyonluk sevincini statta Yeni MİY oyuncuları ve taraftarlarıyla birlikte kutladı.

BAKAN NEBATİ: "TFF 2. LİG'DE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM"

Karşılaşmanın ardından tebrik mesajı paylaşan Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, "Şehrimizin köklü kulübü Yeni Mersin İdman Yurdu'nun Yomraspor ile oynadığı şampiyonluk müsabakasını tribünde takip ettik. Bugünkü galibiyeti ile şampiyon olan Yeni Mersin İdman Yurdu oyuncularımız, teknik ekibimiz ve yöneticilerimizi canıgönülden tebrik ediyor, TFF 2. Lig'de başarılarının devamını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

VALİ PEHLİVAN: " İLİMİZİN ASIRLIK TAKIMI ŞAMPİYON OLDU VE 2. LİGE YÜKSELDİ"

Bir tebrik mesajı da Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'dan geldi. Vali Pehlivan, "İlimizin asırlık takımı Yeni Mersin İdman Yurdu grubunda şampiyon oldu ve 2. Lige yükseldi. Şampiyon takımımızın futbolcularını, yönetimini ve teknik ekibini tebrik ediyor, yükseldikleri 2. Lig'de başarılarının artarak devamını diliyorum" açıklamalarına yer verdi.

BAŞKAN SEÇER: "HEP BERABER ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLERİ GETİRECEĞİZ"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise karşılaşma sonrası statta açıklamalarda bulundu. Galibiyet sonrası sahada taraftarlar tarafından 'Büyük Bakan' ve 'Mersin Seninle Gurur Duyuyor' sloganlarıyla karşılanan Seçer, "Kentimizin takımına hayırlı olsun.  Yeni Mersin İdman Yurdu’muz şampiyon oldu. Gelecek yıl daha zorlu bir ligde oynayacağız ama hep beraber, idarecisinden malzemecisine,  antrenöründen büyük taraftarımıza hep beraber çok daha güzel günleri getireceğiz. Hayırlı olsun Mersin’imize" dedi.


Etiket: yenimiy, nebati, alihamzapehlivan, vahapseçer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA