Başkanlar, Yeni MİY’in Maçını Statta Seyretti




Tarih: 21 Mayıs 2023 Pazar 16:52


Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 2. Lig’e yükselme başarısının ardından kentin merkez ilçe belediye başkanları ’daima yanındayız’ mesajı verdi.

Haber-Kadri Duman

Mersin Stadyumu'nda Yeni Mersin İdman Yurdu'nun sergilediği tarihi başarıyı kentin bazı ilçe belediye başkanları da tribünlerden seyretti. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok'un saha içerisindeki ve tribünlerdeki heyecanı fotoğraf karelerine de yansıdı.

Özyiğit: "Daima yanındayız"

Karşılaşmayı stattan takip eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, elde edilen galibiyetin ardından; "Kentimizin takımı artık 2.Lig'de. TFF 3. Lig'i lider tamamlayarak şampiyon olan Yeni Mersin İdman Yurdu'muzu kutluyorum. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığınız teşekkürler takım. Daima yanındayız" dedi.

Gültak: "Şampiyonluk coşkusuna ortak olduk"

Yeni MİY'in tarihi mücadelesine ortak olan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, "Ve şampiyon Yeni Mersin İdman Yurdu. Yeni Mersin İdman Yurdumuzun Yomraspor'u 5-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan ettiği karşılaşmayı tribünde takip ederek şampiyonluk coşkusuna ortak olduk. Tüm futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi tebrik ediyor, takımımıza 2. Lig'de başarılar diliyorum" açıklamasını paylaştı.

Yılmaz: "Mersin idman yurdu, mersin'de doğan ve doyan herkesin takımıdır"

Bir tebrik mesajı da Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ile Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan geldi. Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Yılmaz, "2. Lig'e yükselen kentimizin göz bebeği Yeni Mersin İdman Yurdu’muzu tebrik ediyor, Kulüp Başkanımız Metin Saltık’a, yöneticilerimize, sporcularımıza ve desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok şükür ki Mersinimizin böyle büyük bir değeri ve Mersin İdman Yurdu markası var. Değişik siyasi görüşlere sahip olabiliriz. Farklı mezhep ve dinden olabiliriz. Ancak Mersin İdman Yurdu, Mersin'de doğan ve doyan herkesin takımıdır. Bu şehrin çocuğu olarak Mersin İdman Yurdu’muza hep destek verdik ve destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise "3. Lig'de şampiyon olan şehrimizin gururu Yeni Mersin İdman Yurdu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Altunok: "Birbirimize lokomotif olmak istiyoruz"

Bu sezon Mersin'den bir başka kırmızı-lacivertli takım ise 3. Lig'e yükselmişti. Geçtiğimiz günlerde Mersin'e şampiyonlukla dönen Silifke Belediyespor'un başarısı da takdir toplamıştı. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok da Yeni MİY'in Yomraspor karşılaşmasını tribünlerden seyretti. Altunok, karşılaşma öncesi Silifke Belediyespor'a yönelik açıklamalarda bulunarak; "Çok mutluyuz. Biliyorsunuz 3 dönemdir direkten dönüyorduk. 'Allah'ın hakkı 3' dedik. Yine tabi penaltılara kalmasını istemiyorduk ama sonuçta tabi mutluluğu yaşadık. Bu mutluluğu inşallah bugün Mersin İdman Yurdu'nun şampiyonluğuyla taçlandıracağız. Çünkü gerçekten birbirimize lokomotif olmak istiyoruz" dedi. Yeni MİY'in galibiyetinin ardından takıma tebriklerini sunan Altunok, "Şampiyon Yeni Mersin İdman Yurdu. Yeni Mersin İdman Yurdumuzun Yomraspor karşılaşmasını tribünde takip ederek şampiyonluk coşkusuna ortak olduk. Takımımıza 2.Lig'de başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.


Etiket: yenimiy, maç, stad, neşettarhan, mustafagültak, abdullahözyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA