Ali Mahir Başarır: ‘Tebrikler Bizim Takım’




Tarih: 21 Mayıs 2023 Pazar 16:59


Yeni MİY’in Yomraspor karşılaşmasını bazı Mersin milletvekilleri de tribünlerden seyretti. Tribünlerde yer alan Mersin milletvekillerinden birisi de Ali Mahir Başarır oldu.

Haber- Gizem Tokkuzun

Ali Mahir Başarır: "Tebrikler Bizim Takım"

Takıma bir destek mesajı CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'dan geldi. Başarır, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada; "Şampiyon Mersin İdman Yurdu! Şehrimizin takımı Mersin İdman Yurdu, TFF 3. Lig'de grubunu şampiyonlukla tamamlayarak TFF 2. Lig'e yükseldi. Tebrikler bizim takım!" ifadelerine yer verdi.

"Bu şampiyonluk gelecek başarıların müjdecisi olsun"

Galibiyet sevincini taraftarlar ve oyuncularla birlikte Mersin Stadyumu'nda yaşayan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, karşılaşmanın ardından; "Konuk ettiği Yomraspor'u 5-1 yenerek 2. Lig'e yükselen ExenPay Yeni Mersin İdman Yurdu'muzu tebrik ediyorum. Yönetiminden, teknik ekibine, oyuncularından, taraftarına fazlasıyla hak edilen bu şampiyonluk gelecek başarıların müjdecisi olsun" açıklamasını paylaştı.


Etiket: yenimiy, takım, maç, yomraspor, alimahirbaşrır


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA