Mezitli’de Uçurtma Şenliği Düzenlendi




Tarih: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:34


Tece Mahallesi Muhtarı Muhterem Işık tarafından organize edilen uçurtma şenliğinde Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da yer aldı.

Haber-Gizem Tokkuzun

Etkinlikte çocuklar, uçurtma uçurmalarının yanısıra palyaço eşliğinde çeşitli oyunlar oynadı. Renkli uçurtmalarını gökyüzüne yollayan çocuklar, etkinlik alanında bulunan çimlerde eğlenceli zaman geçirdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan; “Çocuklarımızı önemsiyoruz. Çocuklara yönelik çalışmalarımıza hassasiyet göstererek, öncelik sağlıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından çeşitli etkinlikler düzenleyerek, çocuklarımızın kişisel gelişimine katkıda bulunuyoruz. Bugün de Tece Mahalle Muhtarımız Muhterem Işık’ın öncülüğünde düzenlenen renkli ve sosyal bir etkinlik gerçekleştirdik. Tece Mahallemizde bulunan aileler ve çocuklar Mutlu Yaşam Köyü’nde çok güzel vakit geçirdiler. Çocuklarımızın mutluluğunu gözlemlemek onların keyifli bir gün geçirmelerini görmek bizlere güç ve moral veriyor. Başta muhtarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Etiket: mezitli, uçurtma, şenlik, muhterem ışık, neşettarhan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA