Mersin’de Athena Rügarı Esti




Tarih: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 12:19


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Athena konseri düzenlendi.

Haber-Şirin Alp

19 Mayıs’ın 104. Yılına özel Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen Athena konserine binlerce Mersinli katıldı. Türk bayrakları ile alana akın eden Mersinliler, saat 18.30’da MC Halil Bal ve DJ Emircan Saltabaş, 19.30’da Yaren Özcan ve 20.00’de de Ertan Rüstem’in sergilediği performanslarla coşkulu vakit geçirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de konsere katıldı.

“ Ben Mersin’in gençlerine güveniyorum”

Konsere gelen binlerce gence seslenen Başkan Seçer; “Gençlerimizin bayramı kutlu olsun. 28 Mayıs’ta da gençlerimize başka bir bayram yaşatacağız. Hazır mısınız? Hani Athena diyor ya;‘Senden, benden, bizden’ oyları toplayacağız. Ben Mersin’in gençlerine güveniyorum, inanıyorum. Mersin'in gençleri özgürlüğü, huzuru, barışı ve kardeşliği seçecek. Sizlere inanıyorum” dedi.

Athena grubu, sevilen şarkılarını Mersinliler için seslendirdi. Mersinli gençlere elleriyle kalp yapan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, “Türkiye’nin resmi bu arkadaşlar; sevgi ve birliktelik”dedi.

Özoğuz, “Atatürkçü gençlik olarak hepimiz sesimizi yükseltip bu ülkeyi daha ileriye götüreceğiz”

Konserin ardından gençlere seslenen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, “Teker teker çok özelsiniz. Bu ülke için hepiniz mükemmel birer elmassınız. Laik, Atatürkçü gençlik olarak hepimiz sesimizi yükseltip bu ülkeyi daha ileriye götüreceğiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Bey’e bizi bir araya getirdiği için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 


Etiket: athena, konser, vahapseçer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA