“MERSİN İDMAN YURDU’NUN ŞAMPİYONLUĞU İLE GURUR DUYUYORUZ”




Tarih: 23 Mayıs 2023 Salı 13:58


Bir dönem Mersin İdman Yurdu’nda Kulüp Başkanlığı da yapan Mersin İdman Yurdu Kulübü Onursal Başkanı Hamit İzol, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun şampiyonluğu ile gurur duyduklarını söyledi.

TFF 3.Ligde son hafta kendi evinde ağırladığı Yomraspor’u 5-1’lik farklı skorla yenerek şampiyon olan Yeni Mersin idman Yurdu’nu kutlayanlar arasında yer alan İzol, bu şampiyonlukta büyük payı olan başta Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve yönetim kurulu üyelerinin yansıra teknik direktör Ersin Aka, futbolcular ve taraftarlar grubunda teşekkür etti.

“İMKANSIZI BAŞARDILAR”
Takımı Amatör ligden, Bölgesel Lige, Bölgesel Ligden 3.Lige ve 3.ligden 2.Lige çıkarma başarısı gösteren Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Metin Saltık ve yönetim kuruluna ayrı bir parantez açan İzol, “Onlar imkansızı başardılar. Kısa sürede Kulübü 2.lige çıkarma başarısı gösteren başta başkan Metin Saltık ve yönetim kurulu üyelerine özverilerinden dolayı teşekkür ederim. Taraftarlarımız da her zaman takımının yanında oldu ve destekleri ile şampiyonlukta pay sahibi oldular. Mersin İdman Yurdu ruhunu yeniden yaşattıkları için hepsine  müteşekkirim. İnanıyorum ki, aynı başarıyı 2.Ligde de göstereceklerdir. Yeter ki kentin dinamikleri takımına destek vermeye devam etsin” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA