Tarsus’un Yolları Asfaltlanıyor




Tarih: 24 Mayıs 2023 Çarşamba 16:09


Tarsus Belediyesi kırsal yollarda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kırsal mahallelerde yürüttüğü sathi asfalt çalışmalarıyla köy halkı ulaşımda rahat ediyor.

Haber-Sercan Özdemir

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakinlerinden ve mahalle muhtarlarından gelen taleplere anında karşılık veriyor. İlk olarak stabilize işlemlerini gerçekleştiren ekipler sathi asfalt işlemlerine devam ediyor. Yolları kısa sürede tamamlayan ekipler vatandaşların hizmetine açıyor.

Ekipler yapılan asfalt kaplama ile 15 km uzunluğunda olan yolu 3 km’ye düşürdü. Toplamda iki köy arasında 2 km 460 metre asfalt kaplama işlemi yapıldı.

“Çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kırsal mahalle yollarının bir bir yapıldığını belirterek; “Amacımız, kentimizin her yerinde her hemşehrimizin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi. Tarsus’u tarihine, kültürüne layık bir kent konumuna getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.


Etiket: tarsus, asfalt, yol, belediye, çalışma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA