Eskişehir’de ‘Sazımızdan, sesimizden gönlünüze türküler’ konseri yoğun ilgi gördü




Tarih: 25 Mayıs 2023 Perşembe 13:31


Eskişehir’de ‘Sazımızdan, sesimizden gönlünüze türküler’ konseri yoğun ilgi gördü. Konsere; sanatseverler ve davetliler katıldı.

  Eskişehir Kırmızı Toprak Muhtarlığı ve Vişnelik Mahallesi Muhtarlığı Türk Halk Müziği Korosu’nun konseri, Eskişehir Hasan Polatkan Kültür Merkezi salonun da sanatseverlerin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Konserde; Eskişehir türküleri ve çeşitli yörelerden türküler seslendirildi. Konserin sunuculuğunu Yeşim Yüksel yaptı. Koro Şefi Sabri Kocaoğlu yönetiminde Türk Halk Müziği Korosu; Eskişehir türküleri ve çeşitli yörelerden türküler söyleyerek izleyicilerin gönlünü fethetti. 
  İzleyiciler tarafından çok beğenilen ve büyük bir coşku ile izlenen, bol alkış alan konserde konuklar gönüllerince eğlendiler. 
IHA                                     


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA