Silifke Belediyespor’dan TFF’ye Ziyaret




Tarih: 26 Mayıs 2023 Cuma 16:12


Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselen kırmızı-lacivertli Silifke Belediyespor’un yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti.

Haber-Kadri Duman

Konya'da oynadığı Anamur Belediyespor karşılaşmasının ardından Kırşehir'de Viranşehir Belediyespor'la maç yapan Silifke Belediyespor, rakibini 12-11 yenerek şampiyon olmuştu. Böylelikle, takımda 3. Lig'e yükselme sevinci yaşanmıştı.

Fikir alışverişinde bulunuldu

Şampiyonluğun ardından önceki günlerde Teknik Direktör Muzaffer Tozlu'yla 2023-2024 sezonunda da yola devam edeceklerini duyuran Silifke Belediyespor, son olarak TFF'yi ziyaret etti. Takımdan yapılan ziyaret açıklamasında; "Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek, 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'den TFF 3. Lig'e yükselen kulüplerin başkan ve temsilcileri ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye nezaket ziyaretinde bulundu. TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede Amatör İşlerden Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin de yer aldı. Ziyarette bölgesel amatör futbolun gelişimi ve akademi projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF 3. Lig'e yükselen kulüp temsilcilerini tek tek tebrik ederek, yeni sezonda başarı dileklerini iletti" ifadelerine yer verdi.


Etiket: sişifkebelediyespor, tff, ziyaret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA