Başkan Çerçioğlu, Sultanhisar Pazarı’nı ziyaret etti




Tarih: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 01:41


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Pazarı’nı ziyaret etti.

  Vatandaşlar, pazardan alışveriş de yapan Başkan Çerçioğlu'na fiyatların çok yüksek olmasından yakındı. Pazar ziyaretinde Başkan Çerçioğlu'na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvelikili Evrim Karakoz, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, CHP Aydı  İl Başkanı Hikmet Saatçı ve CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Davut Yavuz da eşlik etti. 
  Aydın genelinde vatandaşlarla buluşmalarına devam eden Başkan Çerçioğlu, bugün Sultanhisar Pazarı'nı ziyaret etti. Pazarcı esnafı, kendilerine hayırlı işler dileyen Başkan Çerçioğlu'na maliyetlerinin çok yüksek olmasından yakındı. Pazarcı esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, üretici maliyetlerini düşürebilmek için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 
  Maliyetlerin düşmesinin herkesin faydasına olacağının altını çizen Başkan Çerçioğlu, bunun özellikle de geçim sıkıntısı çeken geniş halk kitlesinin yararına olduğunu hatırlattı. 
IHA                                     


Etiket: özlemçerçioğlu, sultanhisar, ziyaret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA