Trabzon’dan Gaziantep’e kardeş mektubu




Tarih: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 07:46


Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu öğrencileri ‘Kardeş Okul’ oldukları Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki Yeşilyurt Yunus Emre İlk-Ortaokulu öğrencilerine mektup yazarak posta ile gönderdi.

  Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında yürütülen "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)" kapsamında kardeş okul olan iki okul öğrencileri sosyal medya üzerinden yaptıkları görüşmelerin ardından birbirlerine mektup yazmaya karar verdiler. 
  Kardeş okullara gönderilecek olan mektuplar öğrenciler tarafından özenle yazıldı. Öğrenciler mektuplarda kardeş okul öğrencilerine depremden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletirken Kurban Bayramı için de kutlamalarda bulundular. Aynı zamanda öğrenciler mektupların yanında kardeş okul öğrencilerine çeşitli hediyeler gönderdiler. 
  Öğrencileri millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren bireyler olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Proje Koordinatör Öğretmeni Nazen Küçük, mektupların kardeş okul öğrencileri arasında gönülden gönüle bir bağ kuracağına inandığını söyledi. 
IHA                                        


Etiket: trabzon, gaziantep, mektup


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA