ADD’den sandık çağrısı: “Gelin, yarın akşamı bir düğün akşamı yapalım”




Tarih: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 14:48


Mersin Atatürkçü Düşünce Derneği, genel merkezlerinden gelen “28 Mayıs 2023 Sandığa Gitmeye Çağrı" şeklindeki basın metnini Mersinlilerle de paylaştı.

Haber-Berna Uslu

Mersin Atatürkçü Düşünce Derneği, ‘Yüce Türk ulusu!’ başlığıyla yayınlanan basın metninde “Yarın sandığa gidip oy kullanacağız” sloganıyla vatandaşları sandığa çağırdı. Basın metninde yer alan açıklamaya göre şu ifadelere yer verildi: “Oylarımızla yeni Cumhurbaşkanımızın kim olacağını belirlemekten öte; “eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya, kadın ve çocuk haklarından iç barışa, demokrasiden hukuk devletine her alanda ciddi krizler yaratan tek adam rejimi mi, yoksa barış, huzur ve refaha ulaşma yolunu açacak demokratik hukuk düzeni mi?” sorusuna yanıt vereceğiz. Yarın kullanacağımız oylar; ‘uygar dünyanın onurlu üyesi laik cumhuriyet olmaya devam mı edelim, yoksa Batı Emperyalizminin öksesinde Orta Doğu bataklığında debelenen bir teokratik devlet olmaya mı yürüyelim?’ sorusunu yanıtlayacak. Büyük çoğunluğuyla Atatürk aydınlığına, O’nun aklı ve bilim yoluna gönülden bağlı olduğunu bildiğimiz aziz milletimizin yarın değişim diyeceğine inanıyoruz. Gün sadece oy kullanma günü değil, çevremizin de sandığa gitmesini sağlama, son oy sayılana kadar sandıkları bırakmama ve ıslak imzalı tutanaklara sahip çıkma günüdür. Ancak o zaman ‘Askıda ekmek’, ‘Askıda fatura’ utancı son bulacak, her şey çok güzel olacak! Gelin, yarın akşamı bir düğün akşamı yapalım. Haydi!”


Etiket: Mersin Atatürkçü Düşünce Derneği, ADD, Mersin, Seçim çağrısı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA