Tırmıl Tepesi bölgesinde gençlik merkezi yükselecek




Tarih: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 15:53


Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak, Tırmıl Tepesi bölgesine yapılacak gençlik merkezinin yerini inceledi.

Haber- Mehmet Şah Akın

Akdeniz Belediyesi, Akdeniz İlçesinde yaptıkları çalışmaları ile vatandaştan tam not alırken şimdi ise Tırmıl Tepesi’ne gençlik merkezi kuruyor. Orada incelemelerde bulunan Gültak, sosyal medya hesabından çalışma bölgesinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Akdeniz’in güzel mahallelerinden biri olan Özgürlük Mahallesi olan bir yerdeyiz ve çok önemli bir yer. Burada Tırmıl Tepesi var. Burası büyük bir meydan. Özellikle liman, Tırmıl Tepesi ve sanayinin olduğu merkezi bir yer, ama bir önemi daha var; geçmişinde hayvanların satıldığı bir mekandı. Daha öncesinde de PKK terör örgütünün eylemlerini koordine ettiği bir meydandı, uyuşturucu baronlarının kullandığı bir meydandı. Artık bu meydan ne terör örgütünün meydanı ne uyuşturucu meydanı, ne de hayvan pazarı.”


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA