Bozdoğan:" Bizler her zaman Tarsus’un değerlerine sahip çıkacağız”




Tarih: 27 Mayıs 2023 Cumartesi 15:38


Tarsus’a değer katan sanatçıları halkla buluşturmak adına Tarsus Belediyesi, Tarsus Sanat Günleri etkinliklerini düzenledi. Tarsus Sanat Günleri etkinliklerinde düşüncelerini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Bizler her zaman Tarsus’un değerlerine sahip çıkacağız” dedi.

Haber- Şirin Alp 

Tarsus Belediyesi, Tarsus’ta etkinliklerine devam ediyor. Birçok etkinlikte birlikte Tarsuslulara hizmet eden Tarsus Belediyesi; şimdi ise Tarsus Sanat Günleri etkinlikleriyle sanatçıları ve vatandaşları bir araya getirdi. Her hafta Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek olan Tarsus Sanat Günleri, etkinlik açılışını Ressam Ümit Aslan ile yaptı.

 Tarsus Sanat Günleri ile ilgili düşüncelerini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan;" Bizler her zaman Tarsus'un değerlerine sahip çıkacağız. Bu kapsamda Tarsuslu olmanın ve Tarsus'un tarihine, kültürüne, sanatına sahip çıkmanın bizler için ne kadar önemli olduğunu açılışlarımızda ve etkinliklerimizde her seferinde ifade etmişizdir. Dolayısıyla Tarsus Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında halkla buluşma imkânı sunduğumuz Tarsus'un her bir sanatçısına ve her bir değerine, katılımları ve Tarsus'a kattıkları değerler için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA