Halkkent Emekli Evi Üyelerine Yangın ve Müdahaleleri Konusunda Eğitim Verildi




Tarih: 28 Mayıs 2023 Pazar 18:41


Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Halkkent Emekli Evi üyelerine,‘Yangın Riski ve Müdahale Yöntemleri Eğitimi’ verildi.

Haber-Kadri Duman

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Halkkent Sosyal Yaşam Merkezi’nde bulunan Emekli Evi üyeleri için,‘Yangın Riski ve Müdahale Yöntemleri Eğitimi’ verildi. Emekli Evi üyeleri için, özellikle evde çıkabilecek yangınlara etkin ve hızlı müdahaleyi öğretebilmek amacıyla verilen eğitim, teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleşti. Ata Eğitim Merkezi’nin kapalı alanında verilen teorik eğitimde; yangın nedir, yangın türleri, yangına ilk müdahalenin nasıl yapılacağı, yangın söndürücülerin nasıl kullanılması gerektiği, yangın anında yapılması gerekenler, hangi cins yangın söndürücünün hangi sınıf yangında kullanılacağı gibi hayati konularda bilgiler verildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA