Başkan Seçer: ‘Kazanan Biz Olacağız’




Tarih: 28 Mayıs 2023 Pazar 18:57


Başkan Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Turu’nda oylarını kullandı

Haber-Sami Şahin

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; eşi Meral Seçer, oğulları Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Turu’nda oylarını kullandı. Başkan Seçer oyunu ailesi ile birlikte; Yenişehir İlçesi’nde yer alan Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1045 No’lu sandıkta kullandı.

“Katılım oranı yüksekliği önemli”

Başkan Seçer, vatandaşların ilk turda olduğu gibi 2.Tur’da da seçime yoğun rağbet göstermesinin önemli olduğuna dikkat çeken “Halkın iradesinin genel ekseriyetinin sandığa yansıması açısından katılım oranı yüksekliği önemli. Ayrıca Türkiye'de artık seçimde bir fenomen olan seçim güvenliği konusu bir vaka haline gelmiş durumda. Demokrasi gelişmiş hiçbir ülkede seçim güvenliği konusunda toplum bu kadar endişe içerisinde olmaz. Çünkü o ülkede güvenilir bir devlet yapısı, devlet bürokrasisi vardır” şeklinde konuştu.

“Kazanan biz olacağız”

Tüm Türkiye’de huzurlu bir seçim gününün geçirilmesini temenni ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Oysaki seçim öncesi özellikle iktidarın topluma verdiği mesajlar hiçte demokratik etiğe, ahlaka yaraşır reflekslerle verilmiş beyanatlar değil. Daha çok şiddet, nobranlık ve tehdit kokan açıklamalar geliyordu. Ama her şeye rağmen biz sakin olacağız. Biz, Türkiye'ye demokrasinin tohumunu atan, kökleşmesini, yayılmasını ve büyümesini sağlayan bir gelenekten geliyoruz. Bu anlamda da bizim onlara göre daha soğukkanlı ve hoşgörülü olmamız gerekiyor. Bizim açımızdan önemli olan 86 milyonun selameti ve huzurudur. Ama kazanan biz olacağız” dedi.

Meral Seçer: “Sonuçların huzurlu günler getirmesini diliyorum”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in eşi ve Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer de enteresan bir seçim süreci kampanyası geçirildiğini belirterek “Umuyorum çok huzurlu bir seçim süreci geçer. Sonuçlarında vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını, huzurlu günler getirmesini arzu ediyorum” dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA