Yağış yolu kapattı, araç ve konteynerleri sürükledi




Tarih: 28 Mayıs 2023 Pazar 20:15


Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü, bir cip ve çöp konteynerleri sel sularına kapılarak sürüklendi. Çöp konteynerleri, iş makinesi ile dereden çıkarıldı.

  Bodrum ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, yaklaşık bir saat boyunca sürdü. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, sığınacak yer aradı. Yağış esnasında ana arterlerde yoğun su birikintileri oluştu, yol trafiğe kapandı. Konacık Atatürk Bulvarı'nda trafik akışı su birikintisi nedeniyle durdu. Ulaşım, ara sokaklardan sağlandı. 
  Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde de trafikte aksama yaşandı. Karayolları, Bodrum Belediyesi ve Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin çalışmalarının ardından kapanan yollar tekrar açıldı. Bitez Söğütlü Caddesi'nde sele kapılan bir cip, metrelerce sürüklendikten sonra durdu. Sel sularına kapılan çöp konteynerleri, iş makinesi ile dereden çıkarıldı. Torba Mahallesi'nde sandık görevlileri, seçim sandığını koruyabilmek için çaba harcadı. 
IHA                                       


Etiket: muğla, konteyner, yağış


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA