Gözler, Yeni Kurulacak Kabine’ye Çevrildi




Tarih: 29 Mayıs 2023 Pazartesi 16:36


Türkiye, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ni geride bıraktı. 14 Mayıs’ta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28. Dönem’de görev alacak milletvekilleri seçildi. Geçtiğimiz günlerde mazbatalarını alan Mersin’in yeni vekillerinin bu hafta TBMM’de yemin etmesi bekleniyor. Törenin gerçekleştiği gün mazbatasını almayan Bakan Nebati’nin de yeni oluşturulacak Kabine’nin ardından mazbatasını alacağı bildirilmişti.

Haber-Şirin Alp

Seçim gecesi Mersin'de neler oldu?

Seçime saatler kala "Kadrolarımızı yenileyeceğiz" açıklamasına yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Türkiye'de bir kez daha güven tazeledi. Erdoğan, seçim gecesi Beştepe'den Türkiye'ye seslendi. Aynı saatlerde Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Mersin'de de vatandaşlar seçim sonuçlarını sokaklarda kutladı. Kutlamalardan coşkulu görüntüler, Mersin'de de objektiflere yansıdı.

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati de Mersin'deki vatandaşların coşkulu kutlamasına AK Parti Mersin İl Başkanlığı önünde ortak oldu. Bakan Nebati, seçim gecesi vatandaşlara seslenirken; AK Parti Mersin il Başkanı Adem Aldemir ise uzun bir teşekkür açıklaması paylaştı. Aldemir'in teşekkür ettiği listenin başında Bakan Nebati yer aldı.

 


Etiket: kabine, seçim, nebati


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA