Mersin Orman Genel Müdürlüğü, Gücüne Güç Kattı




Tarih: 30 Mayıs 2023 Salı 10:01


Mersin Orman Genel Müdürlüğü tarafından Bölge Müdürlüğü emrine tahsis edilen 2 adet Minibüs ile 1 adet Dozer araç filoya eklenerek, gücüne güç kattı.

Haber-Mehmet Şah Akın

Törene Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Mersin Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin, İşletme Müdür Yardımcısı Fahri Uzlar ve araçları teslim alacak olan şoförler katıldı.

Bölge Müdürü Yalçın; “Genel Müdürlüğümüz desteklemeye devam ediyor ekipman yönünden ne kadar güçlenirsek iş verimimiz de o kadar artar, işlerimiz daha da kolaylaşır. Bu manada Bakanlığımıza ve Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Araç ve makine filomuza yeni katılan minibüslerimiz ve dozerimiz kurumumuza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.


Etiket: ogm, alikişi, mustafayalçın


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA