LGS Öncesi Motivasyon Sunumu Düzenlendi




Tarih: 30 Mayıs 2023 Salı 12:07


Mersin Büyükşehir Belediyesi; Kazanlı Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde Rehber Öğretmen Gamze Özdemir, LGS’ye hazırlanan öğrencilere, yaklaşan sınav öncesinde sınav anında yapılması ve yapılmaması gerekenlere dair bir motivasyon sunumu gerçekleşti.

Haber-Berna Uslu

Büyükşehir Belediyesi Kazanlı Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde LGS’ye hazırlanan öğrencilere, yaklaşan sınav öncesi önemli bilgiler verildi. Rehber Öğretmen Gamze Özdemir, sınava günler kala nasıl ders çalışılmalı, sınavdan önce beslenme düzeni, sınav anında soru çözümü yaparken yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

 “Her şey öğrencilerimiz için olacak”

LGS öğrencilerine sınav öncesi son taktiklere dayalı önemli bilgiler verdiklerini anlatan Kazanlı LGS Eğitim ve Öğretim Kurs Merkezi Rehber Öğretmeni Gamze Özdemir; “Sınava birkaç gün kala öğrencilerimizin çalışma tempolarını düşürmemeleri gerekmektedir. Yeni konu çalışmaktansa, genel konu tekrarlarına yer verebilirler. Deneme çözmeye devam edilmeli bu süreçte. Denemedeki eksiklerin üstünden hızlıca geçilmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra, çıkmış sorular mutlaka çözülmeli ve bu soruların analizleri iyi bir şekilde yapılmalıdır. Süreç esnasında öğrencilerin, stres yaratacak konuşma ve ortamlardan uzak durmaları çok önemli. Ayrıca beslenme ve uyku konusunda da, kendilerine uygun bir rutin oluşturmaları faydalı olacaktır. Mesela yakın tarihte planımız, çocuklarımızı hayvanat bahçesi ve Deniz Müzesi’ne götürmek olacak. Yine sınav öncesi kurs merkezimizde öğrencilerimize güzel bir eğlence de düzenleyeceğiz. Her şey çocuklarımız, her şey öğrencilerimiz için olacak” dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA