Emekli Evi Üyeleri, Türk Sanat Müziği Konseri’nde Keyifli Vakit Geçirdi




Tarih: 31 Mayıs 2023 Çarşamba 15:23


Yenişehir Emekli Evi’nde, Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Üyeler düzenlenen konserde keyifli vakit geçirdi.

Haber-Berna Uslu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Yenişehir Emekli Evi’nde, Türk Sanat Müziği konseri gerçekleşti. Düzenlenen etkinlikte; Türk Sanat Müziği Topluluğu, zaman zaman duygusal, zaman zaman hareketli parçalarla, üyelerin keyifli vakit geçirmesini sağladı

“Avrupa ayarında etkinlikler yapılıyor”

Emekli Evi’nin hizmetlerinin, Avrupa’da yaş almışlara verilen hizmetler kadar güzel olduğunu ifade eden Emekli Öğretmen Mahmut Gedik;  “Çok güzel, Avrupa ayarında buluyorum. Ben defalarca Avrupa’ya gittim. Avrupalılar emeklilerine çok değer verirler. Onlar geziyor, eğleniyor, hafta sonları aynen böyle müzik yapıyorlar, tiyatrolar, geziler düzenliyorlar. Buradaki etkinlikler de çok güzel. Avrupa ayarında bir etkinlik olarak görüyorum” dedi.

“Bir dediğimiz iki olmuyor”

Emekli Evi’ne gelmediğinde sıkıldığını söyleyen Muazzez Gönül Taş; “Hep gelip gidiyoruz. Burada bütün imkanlar sunuluyor. Öyle bir alıştık ki, kendi evimiz gibi. Gelmediğimizde üzülüyoruz, arıyoruz. Buraya gelmediğim zamanlar evde oturuyordum.  Burada tanıdık çevremiz oldu. Bize bu imkanları sunan Vahap Başkanımıza da çok teşekkür ederiz. Burada çalışanlara da çok teşekkürler. Bize çok iyi davranıyorlar. Bir dediğimiz iki olmuyor” ifadelerini kullandı.


Etiket: emeklievi, konser, mahmutgedik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA