Serhat Yıldırım: ‘Benim Takımım Yüreğini Ortaya Koyarak Oynadı’




Tarih: 31 Mayıs 2023 Çarşamba 17:03


Önceki hafta Erdemli Belediyespor’a mağlup olan Camspor, BAL’a yükselme şansı yakalayamamıştı. Son olarak sert açıklamalarda bulunan Camspor As Başkanı Serhat Yıldırım, "Camspor’a ültimatom verir gibi talimat vermek kimsenin haddi değil. Benim oyuncuma, hocama, tesisime bir şey söyleme haddine kimse sahip değil" dedi.

Haber- Gizem Tokkuzun

Camspor As Başkanı Serhat Yıldırım, Mersin'deki bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Önceki hafta, 2022-2023 Sezonu Mersin Süper Amatör Ligi B Grubu'ndaki mücadele Play-Off'lara taşınmıştı. Mersin Arena Stadyumu'nda oynanan final maçında Erdemli Belediyespor ile Camspor karşılaşmıştı. Penaltılarda 4-3'lük galibiyet yakalayan Erdemli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'e yükselirken, Camspor ise karşılaşmadan mağlup ayrılmıştı.

"Biz kendi yağımızda kavrulan bir kulübüz"

Camspor As Başkanı Serhat Yıldırım, Camspor'un gönüllerin şampiyonu olduğunu vurgulayarak yaptığı açıklamada; "Ligin şampiyonu olmak önemli değil. Erdemli Belediyespor şampiyon oldu, onları tebrik ettik. Bize yakışan şekilde davrandık. Biz gönüllerin şampiyonuyuz. Biz gençlik kulübüyüz, biz kendi yağımızda kavrulan bir kulübüz" dedi.

"Antrenörlerin kendilerine göre bir düşünceleri var"

Maçın ardından oyuncu değişiklikleriyle ilgili yapılan art niyetli eleştirilere de karşılık veren Yıldırım, "Kulüplerin kendi içinde bir işleyişi var. Antrenörlerin kendilerine göre bir düşünceleri var. Şimdi bizim oyuncumuz, içeride rahatsızlanıp 'hocam ben ilk yarıyı bile tamamlayamıyorum, beni çıkarın' diyorsa, biz o oyuncuyu ilk yarı çıkaramıyoruz ve 60'ıncı dakikaya kadar devam ettirip sonra 60'ıncı dakikada çıkarıyoruz. Bunu Mersin'deki çok saygıdeğer, Mersin'in büyük antrenörleri kalkıp, 'Celal ne yapıyor' diyor. Arkadaşım, bilmediğin şeyi konuşmayacaksın. Hocayı arayıp sorabilirsin. Yok '7 numara çıkar mıymış', yok '8 numara girer miymiş' diyor. Adam hastaysa, adam oynayamıyorsa zorla mı oynatacağız? Oyundan çıkan 3 oyuncumuzun da kendine göre bir mazereti vardı. Kiminin nefesi kesildi kimi rahatsızdı. Kimi zaten iğneyle oynadı. İnsanlar bunu bilmediği için 'şöyledir böyledir' diyor" ifadelerine yer verdi.

"Bugün dünyanın en iyi topçusu bile penaltıyı kaçırabilir"

Camspor'un kimseden talimat alacak bir takım olmadığını belirten Yıldırım, "Benim takımım aslanlar gibi yüreğini ortaya koyarak 90 dakika oynadı. Uzatmalarda da 30 dakika oynadı ve aslanlar gibi mücadele etti. Bir maçta, penaltıların, hiçbir şeyin garantisi yok. Bugün dünyanın en iyi topçusu bile penaltıyı kaçırabilir. Kaçırmıştır, olabilir. Aslanlar gibi kardeşlerim çıkıp orada toplunu oynadı. Olur, penaltıda elendik. Kısmet. Çıkarız da çıkmayız da. Ama ben Mersin spor kamuoyuna şunu söylemek istiyorum; Mersin'de kimse kimsenin bir yere gelmesini istemiyor. Herkes bu işi kendisinin bildiğini zannediyor. Herkesin kendi işine bakması lazım. Camspor'a ültimatom verir gibi talimat vermek kimsenin haddi değil. Benim oyuncuma, hocama, tesisime bir şey söyleme haddine kimse sahip değil" şeklinde konuştu.

"İnsanların 'helal olsun Camspor'a bu aşamaya tek başına geldi' demesi gerekiyor"

Maçın ardından hakemle ilgili bir açıklamaya yer vermediğini savunan Yıldırım, "Bir tek kendi emeğimizle ve gücümüzle çalışarak bu duruma kadar gelmişsek bile insanların 'helal olsun Camspor'a bu aşamaya tek başına geldi' demesi gerekiyor. Bir belediyeden, bir yerden bir kuruş suyumuz yok. Her şeyimizi kendimiz yapıyoruz. Benim oyuncularıma, diğer takımlardan 'gelin, bizde oynayın' dendi. Benim oyuncularım yüksek paraları reddedip, gelip bende oradan teklif edilen paraların 3'te 1'ine oynadı. Bana bu yeter. Bu onur, bu şeref bana yeter. Ama sağa sola bakıyoruz, herkes bir şey söylüyor. Ben maçı kaybettim. Maçın hakemiyle ilgili kaybetmedim. Ben, bazı duyumlar ve işleyişlerle ilgili isyanlarda bulundum. Yoksa ben, 'hakem geldi, benim orada maçımı katletti' diye bir yerde bir laf konuşmadım. Kendini bilmez, hadsizler, kendini bir şey zannedenler 'hakem yüzünden kaybetmişiz' dediğimi söylüyor. Benim ağzımdan, 'hakemden dolayı maçı kaybettik' diye bir söz teyit edilirse, ortaya çıkarsa Camspor Kulübü'nü fesih etme kararı aldık. Çünkü herkes yalan ve boş konuşuyor" ifadelerine yer verdi.

"Benim oyuncumun onurunu kırmaya kimsenin yetkisi yok"

Yıldırım, kendileriyle herhangi bir sorunu olanları tesiste yüz yüze konuşmaya davet ederek; "Bir de şuna kızıyorum; bir insanın Celal'le, Serhat'la bir sorunu varsa tesisimiz burada. Aslanlar gibi gelsinler, yüz yüze konuşsunlar. Erdemli'den bir oyuncu, benim takım kaptanıma video atıyor. 'Bak, sizinle dalga geçiyor' deniyor. Benim oyuncumun onurunu kırmaya kimsenin yetkisi yok. Haddi de değil" dedi.

 


Etiket: serhatyıldırım, erdemlibelediyespor, camspor, bal


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA