Akdeniz’de İbadethaneler Temizleniyor




Tarih: 1 Haziran 2023 Perşembe 16:41


Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan ve vatandaşların dini vecibelerini eda ettiği camiler, Kur’an Kursları, mescit ve türbelere yönelik dezenfekte, halı yıkama ve temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Haber-Seher Çoban

Akdeniz Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ve nezih bir ortamda ibadetlerini ifa edebilmeleri amacıyla, ilçe genelinde bulunan ibadethanelerde temizlik, halı yıkama ve ilaçlama hizmetini sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı Mobil Temizlik Ekibi, havaların ısınmasıyla birlikte son teknolojiye sahip modern araç ve gereçler yardımıyla vatandaşların dini vecibelerini yerine getirdiği ibadethanelerde halı yıkama ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor.

114 cami, 2 kilise, mescit ve Kur’an kursları

Özellikle Koronavirüs salgını döneminde ibadethaneler çok yoğun şekilde hizmet veren ‘Mobil Cami Temizlik Ekibi’, hazırladığı plan ve program kapsamında ilçe genelinde bulunan 114 cami 2 kilise, ayrıca mescitler ile Kur’an kurslarına yönelik hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

 


Etiket: ibadethane, temizlik, bakım


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA