Başkan Gültak: ‘Yaptığımız Projelerle Akdeniz’in Geleceğini Teminat Altına Aldık’




Tarih: 2 Haziran 2023 Cuma 11:50


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, İstanbul’da düzenlenen “8. Turkish Open WAKO World Cup” Şampiyonası’na damga vuran Akdeniz’in Kick Boks sporcularını ziyaret etti. Başkan Gültak; “Yaptığımız projelerle Akdeniz’in geleceğini teminat altına aldık” dedi.

Haber-Seher Çoban

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde mücadele veren Kick Boks sporcuları; 17-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleşen "8. Turkish Open WAKO World Cup" Şampiyonası'ndan madalyalar aldı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Dünya Kupası Şampiyonası'ndan 2 şampiyonluk ve iki de 3'üncülük ile damga vuran kulüp sporcularını Karaduvar Mahallesi’nde antrenman yaptıkları spor salonuna ziyaret gerçekleştirdi.

“İnsanlarımız barış ve kardeşlik içinde yaşamaya devam edecek”

Başkan Gültak, Akdeniz’de spora ve sporculara büyük yatırımlar yaptıklarını söyleyerek; “Bölgemizin yakın geçmişinde maalesef terör örgütü ve uyuşturucu baronlarının hâkimiyeti söz konusuydu. Göreve gelir gelmez Akdeniz’de barışı, kardeşliği ve huzuru sağladık. Terör ve uyuşturucunun ortadan kalkmasında en önemli faktörlerden biri olan spora ciddi yatırımlar yaptık. Tırmıl Tepesi’ne de gençlerimizin, çocuklarımızın ve kadınların kullanabileceği, salonların, gençlik merkezinin yer aldığı modern bir tesisi 5 ay içinde bitirmiş olacağız. Akdeniz, projelerimiz sayesinde 300 milyonun üzerinde spor tesisi kazanmış oldu. Vatandaşlarımız, millet bahçesine, kültür merkezlerine, etüt merkezlerine kavuştu. Dolayısıyla Akdeniz’de gençlerimiz artık ya spora ya kültürel ve sanatsal faaliyetlere veya eğitim alanında büyük başarılar ortaya koymaya başladılar. Akdeniz’in üzerindeki kara bulutlar dağıldı, güneşli güzel bir hava var. 2013 Akdeniz Oyunları'na Mersin ev sahipliği yaptı. Fakat dönemin yöneticileri bu bölgeye spor tesisleri gelmesin, gençler sporla uğraşmasın diye ‘yerimiz yok' diyerek ilçeye hiçbir tesis yapmamış. O oyunlarda Mersin'de tesis yapılmayan tek ilçe Akdeniz. Bunların hepsi ıskalanmış. Çok şükür biz geldik ve bunun farkına vardık. Fakat Akdeniz, Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olma yolunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri sayesinde merdivenleri hızla çıkıyor. Yaptığımız projelerle Akdeniz'in geleceğini teminat altına aldık. İnsanlarımız barış ve kardeşlik içinde yaşamaya devam edecek” dedi.

 


Etiket: mustafagültak, kickboks, şampiyon, madalya


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA