MSK’nın Rakibi Yarın Belli Olacak




Tarih: 2 Haziran 2023 Cuma 17:07


Play-Off Çeyrek Final serisini tamamlayarak Yarı Final’e yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), sıradaki rakibini merakla bekliyor. MSK’nın Yarı Final rakibinin belirleneceği maç, yarın saat 16.00’da Yalova’da oynanacak.

Haber-Sercan Özdemir

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde 30 haftalık mücadelenin ardından Play-Off'a yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), Çeyrek Final serisinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'la karşılaştı. Serinin 2 maçını da galip tamamlayan MSK, Yarı Final'e yükseldi. Eş zamanlı olarak Semt77 Yalovaspor ile TED Ankara Kolejliler de Çeyrek Final serisinde mücadele etti. MSK, seriden galip çıkacak takımla Yarı Final'de mücadele edecekti. Ancak seriyi berabere tamamlayan takımlar, bugün Çeyrek Final'in 3. Maçı'nda karşılaşacak.

Mersin, Çeyrek Final'i 2'de 2'yle geride bıraktı

MSK, kendi evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı Çeyrek Final serisinin birinci maçını 96-65'lik galibiyetle tamamlamıştı. Ardından deplasmanda aynı takımla mücadele eden MSK, serinin ikinci maçından ise 78-66'lık galibiyetle ayrılmıştı.

Carettaların gözü bu maçta

Semt77 Yalovaspor ile TED Ankara Kolejliler de Çeyrek Final serisinde mücadele etti. Serinin ilk maçı Yalova'da oynandı. Semt77 Yalovaspor, kendi evindeki mücadeleden 83-74'lük galibiyetle ayrıldı. Serinin ikinci maçına ise Ankara ev sahipliği yaptı. Başkent'te oynanan maçta; TED Ankara Kolejliler, rakibi karşısında 82-70'lik galibiyet yakaladı. Böylece Çeyrek Final serisindeki maçları her iki takım da berabere tamamladı. Play-Off Çeyrek Finali'nin 3. Maçı'na çıkacak olan Semt77 Yalovaspor ile Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler, yarın Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda saat 16.00'da Yarı Final için mücadele edecek.


Etiket: msk, çeyrekfinal, caretta


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA