Kocamaz: ‘Rabbim Birlik ve Beraberliğimizi Daim Eylesin’




Tarih: 3 Haziran 2023 Cumartesi 12:02


TBMM’de yemin eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, bu sabaha Ankara’da uyandı.

Haber-Sercan Özdemir

 

Güne Ankara’da başlayan Kocamaz, sabah saatlerinde bir mesaj paylaştı. Vatandaşlara güzel bir hafta sonu geçirmelerini dileyen Kocamaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

“RABBİM CÜMLEMİZE SAĞLIK VE SIHHAT VERSİN”

Sözlerine ‘günaydın Ankara, merhaba Türkiye, hayırlı sabahlar, hayırlı günler’ şeklinde başlayan Kocamaz, “Gönlü millet ve memleket sevdası ile coşan herkese selam olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Aramıza fitne fesat sokarak, bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara fırsat vermesin. Cümlemize sağlık ve sıhhat versin. Dert verip de derman aratmasın. Rabbim, kötü niyetli insanların şerrini bizlerden uzak kılsın, samimi ve içten dostlarımızın varlığını daim etsin. Herkese İYİ hafta sonları diliyorum. Allah’a emanet olasınız” ifadelerine yer verdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA