Nebati’den O Fotoğrafa Yorum: ‘Kısa Olan Biz Değiliz, Uzun Olan Onlar’




Tarih: 3 Haziran 2023 Cumartesi 12:06


14 Mayıs’taki seçimlerde Mersin’den AK Parti Milletvekili seçilen Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın paylaştığı bir fotoğraf üzerine başlayan ‘boy diyaloğuna’ katıldı.

Haber-Berna Uslu

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından “99. kabine toplantısı hatırası... Dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş şekilde; 21 yıllık iktidarın ardından demokrasi şöleni gibi geçen 16. seçimini de kazanan gerçek bir LİDER'e karınca kararınca destek vermeye çalışmanın haklı gururu yüzümüze yansımış. Elhamdülillah!” notuyla bir fotoğraf paylaştı.

 

BAKAN VARANK’TAN YANIT GECİKMEDİ

Fotoğrafta Bakan Varank’ın boyuna takılan bir sosyal medya kullanıcısı; “Yanlız Mustafa Varank gerçekten kısaymış” notuyla, Bakan Varank’ın paylaşımını alıntıladı. Paylaşıma kayıtsız kalmayan Bakan Varank ise “Bu sefer yanımda Mehmet Nuri Ersoy bakanımız durmadığı için biraz fark eder zannediyordum” yanıtını verdi.

 

BAKAN NEBATİ DE SOHBETE KATILDI

Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Dr. Nureddin Nebati de Bakan Varank’ı etiketleyerek boy diyaloğuna katıldı. Bakan Nebati, “Sn. Varank rahat ol. Kısa olan biz değiliz, uzun olan onlar” ifadelerine yer verdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA