Ali Mahir Başarır’dan İlk Açıklama Geldi




Tarih: 4 Haziran 2023 Pazar 17:24


CHP Grup Başkanvekili olan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Şahsıma verilen onurla taşıyacağım bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek için büyük bir sorumluluk bilinciyle canla başla çalışacağım" dedi.

Haber-Seher Çoban

CHP TBMM Grubu'nun toplantısında alınan yeni kararla birlikte; CHP'nin Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer, Grup Başkanı da Özgür Özel oldu. CHP'de Grup Başkanvekilliği'ne ise Burcu Köksal, Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın seçildi. Başarır'ın CHP Grup Başkanvekilliği, Mersin'de CHP'li isimler tarafından mutlulukla karşılandı. CHP Mersin İl Başkanlığı, "Grup Başkanvekili seçilen Mersin Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır'ı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz" notunu paylaşırken; CHP'li milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileri de paylaşımlarıyla Başarır'a destek verdi.

BAŞARIR'DAN YENİ GÖREVİN ARDINDAN İLK AÇIKLAMA!

CHP Grup Başkanvekili seçilen Ali Mahir Başarır ise yeni görevinin ardından şu açıklamayı paylaştı; "Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Milletvekilleri olarak, Partimizin TBMM Grup Başkanı ve Grup Başkanvekilleri seçimini, partimizin kapalı grup toplantısı ile gerçekleştirdik. Manisa Milletvekilimiz Özgür Özel Grup Başkanımız olurken, Milletvekillerimiz Burcu Köksal ve Gökhan Günaydın ile birlikte Grup Başkanvekili olarak görevlendirildik. Şahsıma verilen onurla taşıyacağım bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek için büyük bir sorumluluk bilinciyle canla başla çalışacağım. Yeni dönemde de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığında mücadelemize yılmadan devam edeceğiz. Şahsımı bu göreve layık gören milletvekillerimize teşekkür ediyor, CHP TBMM Grup Yönetimi'ne seçilen arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum."


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA