Başkan Gültak, Yerel Seçimlerde Tekrar Aday Olacağını Açıkladı




Tarih: 5 Haziran 2023 Pazartesi 16:53


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak yerel seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.

Haber-Sercan Özdemir

Önümüzdeki yerel seçimlere yönelik Akdeniz'den yeniden adaylık mesajı veren Gültak, "Genel seçim bitti, inşallah çok kısa bir süre sonrasında da 2024 Mart ayında yerel seçimleri gerçekleştireceğiz. Tabii ki mart ayı öncesinde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Akdeniz'de yeniden aday olmak için partime müracaatımı edeceğim. İnşallah 2024 yılında Akdeniz'deki çok değerli oy kullanan vatandaşlarımız bizi tercih ederse, bu 5 yıl içinde yaptığımız hizmetleri katlanarak daha fazlasını ikinci bir 5 yıla taşımak için mücadele edeceğiz" dedi.

"Kalan sürede de herkesin belediye başkanı olacağıma söz veriyorum"

Bugüne kadar verdikleri sözleri tuttuklarını vurgulayan Gültak, "Gerçekten Akdeniz'de spor adına, gençlik adına, kadın adına, kültür ve sanat adına birçok hizmeti gerçekleştirdik. Ama amacımız bunları yapmakla birlikte Akdeniz'de barışı sağlamak, kardeşliği sağlamak, sevgiyi sağlamaktı. Bunu da sağladığımızı düşünüyorum. Akdeniz'de artık huzur var ve herkesin belediye başkanıyız. Hiç kimseyi ayrıştırmıyoruz. Kalan çok az da olsa süre boyunca yine kimseyi ayrıştırmadan herkese eşit mesafede; oy veren, vermeyen, partilimiz olan veya olmayan herkesin belediye başkanı olacağıma kalan sürede de söz veriyorum. Hiç kimseyi ayrıştırmadan sokak sokak gezip her yere de hizmet edeceğimin sözünü veriyorum" şeklinde konuştu.


Etiket: mustafagültak, seçim, aday, akdeniz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA