Başkan Yılmaz: ‘Toroslarımıza Yakışır Bir Çehre Dizayn Ediyoruz’




Tarih: 5 Haziran 2023 Pazartesi 17:33


Toroslar Belediyesinin yol yenileme çalışmaları devam ediyor.

Haber-Seher Çoban

Belediye Fen İşler Müdürlüğü ekipleri çalışma kapsamda; Korukent Mahallesi’nde finişerle asfalt serimi, Akbelen, Soğucak ve Çandır Mahalleleri’ndeki yollarda da kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi.

Vatandaşların standardı daha yüksek yollarda ulaşım sağlamasını hedefleyen Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor.

“Bu konuda çok ciddi yol aldık”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Göreve geldiğimiz günden bugüne sıcak asfalt, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçları, mahalle muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin taleplerini de göz önünde bulundurarak gideriyoruz. Bu konuda çok ciddi yol aldık. Toroslarımıza yakışır bir çehre dizayn ediyoruz. Bu azim ve enerjiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 


Etiket: atsızafşınyılmaz, toroslar, çalışma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA