1. Amatör’de Son Düzlük




Tarih: 6 Haziran 2023 Salı 15:10


Mersin Mehmet Sor 1. Amatör Play-Off karşılaşmalarında son düzlüğe girildi. Bozyazı Belediyespor şampiyonluğu garantilerken, kalan takımlar ise Süper Amatör’e yükselmek için yarın maç yapacak.

Haber-Sercan Özdemir

14 haftalık Play-Off karşılaşmalarının ardından Bozyazı Belediyespor, 28 puanla birinciliği yakaladı. Bozyazı'nın rakibi olan Tarsus Barbarosspor'un bugünkü karşılaşmadan çekilmesi nedeniyle Bozyazı şampiyonluğunu erkenden ilan etti.

İlk 5'te yer alacak takımlar üst lige yükselecek

Play-Off karşılaşmalarında sırasıyla; Binevlerspor, Akdeniz Zirvespor, Mersin Galataspor, Çeşmelispor, Taşucuspor, Tarsus Barbarosspor ve Tarsus Kavaklıspor takımları yer aldı. Play-Off turlarını ilk 5 sıra içerisinde bitirecek olan takımlar Mersin Süper Amatör Lig'e çıkacak. Bozyazı Belediyespor, Binevlerspor ve Akdeniz Zirvespor ise üst lige çıkmayı şimdiden garantiledi.

Gözler Taşucuspor'da

Yarın; Tarsus Kavaklıspor ile Akdeniz Zirvespor Tarsus Kavaklı Arena'da, Taşucuspor ile Binevlerspor Taşucu Sahası'nda, Çeşmelispor ile Mersin Galataspor da Kargıpınarı Sahası'nda saat 16.00'da karşılaşacak. Taşucuspor bu karşılaşmalarda ilk 5'e girip bir üst lige yükselmek için mücadele edecek. İlk 5'teki diğer takımlar mevcut konumlarını korumak için sahaya çıkacak. Tarsus Kavaklıspor'un ise Play-Off'larda bir iddiası kalmadı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA