Gol Kralı Tarkan Özyılmaz’dan Açıklama




Tarih: 6 Haziran 2023 Salı 15:24


Kendisini ’çocuğumuza ders ver’ diye arayan onlarca kişi olduğunu belirten Özyılmaz; "Bana tesis ver, bana top ver, bana saha ver. Ondan sonra bak ne oluyor" dedi.

Haber-Gizem Tokkuzun

Tarkan Özyılmaz, sunduğu programda dikkat çeken şu açıklamalara yer verdi; "Beni herkes arıyor. Ben buradan açık açık söylüyorum. Benim kalbim ne ise dilim de aynıdır. Hiçbir zaman da kıvırmam. Bugün ismimle bile en az 100 tane bireysel öğrenci bana gelir. Bak yalan değil, 'Hocam çocuğumuza ders ver' diye arayanların haddi hesabı yok. Arkadaşlar tesis yok. Malzeme yok. Ben 1 saat çalışmam. Ben bir futbolcuyu aldığım zaman 2 saat çalışırım. Anlatmak sadece 1 saat. Ben futbol okulu değilim ki 1 saat içerisinde her şeyi bitireyim. Ben Tarkan Özyılmaz olarak anlatacağım, göstereceğim, isteyeceğim. Tesis ve saha olmadığı için ben şu anda biraz geri plandayım. Yoksa en kral futbol okulundan en kral spor okulundan kralını yaparım. Tarkan Özyılmaz Forvet Akademisi'ni açarım. Ama bana tesis ver, bana top ver, bana saha ver. Ondan sonra bak ne oluyor. Yetişmedi mi? Gel benden hesap sor. Hesap vermek zorundayım ben."


Etiket: tarkanözyılmaz, açıklama


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA