‘Çevre Haftası’ Kapsamında Anamur Sahili Temizlendi




Tarih: 6 Haziran 2023 Salı 16:41


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Anamur Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 5- 9 Haziran Dünya Çevre Haftası çerçevesinde denizlerimiz ve doğal çevrenin korunması, deniz ve iklim değişikliği ilişkisine uygun "temiz deniz, temiz dünya" temasıyla bir etkinlik yapılıp sahilde ve denizde çöpler temizlendi.

Haber-Seher Çoban

Anamur ilçesi deniz sahilinde, dağlardaki çeşme başları ve yol kenarlarındaki çöpler Anamur orman işletme müdürlüğü personeli tarafından temizlendi. Doğa ile uyumlu, sürdürülebilir, daha yeşil ve daha temiz bir çevre için ortamlarda kirliliği önlemek, atıkları yeniden değerlendirerek ekonomiye katkıda bulunmak, içme ve kullanma suyunda temizlik ile hijyeni sağlamak, solunan hava kalitesinin iyileştirilmesi, çevrenin korunması için toplanan tüm çöpler geri dönüşüm görevlilerine teslim edildi.  5 Haziran günü Dünya Çevre Gününde Çevre Haftası etkinliklerinde, geri dönüşüm elemanları değerlendirilerek, doğal kaynakların korunmasına ve böylece hem çevre kirliliğinin hem de kaynak israfının önlenmesine katkıda bulunuldu.

 


Etiket: çevrehaftası, anamur, sahil, temizlik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA