Nebati’den Açıklama Geldi!




Tarih: 7 Haziran 2023 Çarşamba 17:43


Hazine ve Maliye Eski Bakanı Nureddin Nebati, seçim sürecinde söylediği "Sen kimsin ya, beni İngiliz vatandaşı bir maliyeci ile karşılaştıracaksın. Sen kim oluyorsun da Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı’nı hor göreceksin, hadi oradan" sözlerini yeniden gündeme taşıyan Gazeteci Sevilay Yılman’a cevap verdi.

Haber- Kadri Duman

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Dr. Nureddin Nebati, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti'den Mersin Milletvekili seçilmişti. Açıklanan yeni Kabine'de ise Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Mehmet Şimşek'in getirildiği bildirilmişti. Görevi Şimşek'e devreden Nebati'nin seçim öncesi söylediği sözler yeniden gündem oldu.

"KONUŞMANIN TAMAMI DİNLENİRSE, 7'Lİ MASANIN ZİHNİYETİNİ ELEŞTİRDİĞİM ORTADADIR"

Eski Bakan Nebati'den Gazeteci Yılman'a yanıt gecikmedi. Yılman'ın paylaşımını alıntılayan Nebati, "Sayın Sevilay Yılman, bu konuda son günlerde bazı troll hesaplardan paylaşımlar yapıldığını görüp ciddiye almamıştım ancak bir gazeteci olarak siz işin aslını öğrenmek istersiniz diye düşünüyorum. Bu cümlem seçim döneminde Mersin'de yaptığım bir konuşmadan kesilip alınmış ve bambaşka bir bağlamda servis edilmiş. Oysa konuşmanın tamamı dinlenirse, benim orada esasen İngiliz tefecileri, Amerikalı danışmanları adeta birer kurtarıcı gibi gören Kılıçdaroğlu'nun CHP'sini, ithal reçetelerden medet uman Akşener'in İYİ Parti'sini, yani 7'li Masanın zihniyetini açık bir dille eleştirdiğim zaten çok net ortadadır. Öte yandan Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek'in, ortak ve sarsılmaz değerlerimize, bayrağımıza ve milletimize olan bağlılığını sorgulamak da kimsenin haddi değildir" ifadelerine yer verdi.


Etiket: nebati, mehmetşimşek, açıklama


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA