Nureddin Nebati, Milletvekilliği Yeminini Etti




Tarih: 7 Haziran 2023 Çarşamba 17:48


Hazine ve Maliye Eski Bakanı Nureddin Nebati, görevi Mehmet Şimşek’e devrettikten sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekilliği yeminini etti.

Haber- Gizem Tokkuzun

14 Mayıs'taki TBMM 28. Dönem Milletvekilli Seçimleri'nin ardından AK Parti'den Mersin Milletvekili seçilen Hazine ve Maliye Eski Bakanı Nureddin Nebati, yeni Kabine'nin açıklanmasını bekleyerek hem mazbatasını almamıştı hem de TBMM'de yeminini etmemişti.

“Ülkemize hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğim”

Nebati, yeni Kabine'de yer bulamayan ve görevini Şimşek'e devrederek; "Yeni dönemde de Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, aynı heyecan ve inançla, Mersin Milletvekili olarak Gazi Meclisimizin çatısı altında Mersin'e ve ülkemize hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğim" demişti.

" Mersin'in her bir ferdinin sesi olmaya devam edeceğiz"

Nebati, TBMM'de milletvekilliği yeminini etmesinin ardından yaptığı açıklamada; "AK Parti 28. Dönem Mersin Milletvekili olarak kıymetli Mersinli hemşehrilerimizin bizlere olan inancı ve teveccühlerine nail olmak üzere vekillik yeminini okuduk. Hep söylediğimiz gibi, Türkiye Yüzyılı'nda Mersin'in her bir ferdinin sesi olmaya, hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Milletimize hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.  


Etiket: nebati, mehmetşimşek, milletvekili, yemin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA