TMMOB İl Koordinasyon Kurulu, Tisan’daki Yapılaşma Sürecine İlişkin Toplantı Gerçekleştirdi




Tarih: 8 Haziran 2023 Perşembe 16:29


TMMOB İl Koordinasyon Kurulu, kenti ilgilendiren Mersin Limanı Genişleme Projesi’nin dava sürecine ve Silifke İlçesi Tisan Mahallesi’ndeki yapılaşma sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Haber-Gizem Tokkuzun

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Mersin İl Koordinasyon Kurulu'nun Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği toplantıya, TMMOB'a bağlı meslek odalarının il temsilcileri dekatılım gösterdi.

“Amacımız kentimizin planlı bir şekilde sürdürülebilir kararlarla şekillenmesidir”

Toplantıda konuşan TMMOB Mersin İKK Sekreteri İbrahim Yücesoy; "Amacımız kentimizin planlı bir şekilde sürdürülebilir kararlarla şekillenmesidir. Son dönemlerde özellikle seçim sürecinin de araya girmesiyle birlikte kentimizde birçok konu, rasyonel ve hukuksal olmayan yöntemler ile sonuçlandırılmaya çalışılmaktadır. Bizler bu süreçleri bilen, daha önce bu dönemleri yaşayan meslek odaları olarak; kentimizde yapılmaya çalışılan bu tarz proje ve planların sonuna kadar karşısında olacağımızı kamuoyuna bildiririz" ifadelerini kullandı.


Etiket: tmmob, tisan, yapılaşma, liman


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA