MSK, Yarın Serinin İkinci Maçına Çıkacak




Tarih: 8 Haziran 2023 Perşembe 17:18


Play-Off Yarı Final serisinin ilk maçında evinde ağırladığı Semt77 Yalovaspor’u 83-78 mağlup eden MSK, yarın yine kendi evinde serinin ikinci maçına çıkacak.

Haber-Sercan Özdemir

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde 30 maçtan 22 galibiyetle ayrılarak Play-Off'lara kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK); Çeyrek Final serisindeki maçları da sorunsuz tamamlayarak, Yarı Final serisinin ilk maçında mücadele etti. Yoğun taraftar desteği gören Carettalar, Mersin Edip Buran Spor Salonu'ndaki maçı da alarak, gözünü yarın oynanacak serinin ikinci karşılaşmasına dikti.

“Taraftarlarımızı salona davet ediyorum"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu; "Takımımı, staffımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum. Bugün çok iyi ve gerekli mücadeleyi maçın sonuna kadar gösterdik. Seride sadece ilk maçı kazandık. Uzun bir seri ve daha çok maç var. Bizim tek konsantre olduğumuz şey, önümüzdeki ilk maç. Cuma günü kendi muhteşem taraftarımız önünde bir galibiyet daha alarak Yalova deplasmanına 2-0 önde gitmek. Bütün planlarımızı buna göre yapıyoruz. Cuma günü oynanacak maça taraftarlarımızı salona davet ediyorum, kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Yarı Final'in ilk maçını kendi evinde oynayan MSK; ikinci maçı da yarın, Edip Buran Spor Salonu'nda saat 18.00'de oynayacak. Takımlar, Yarı Final'in üçüncü maçında ise Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda karşılaşacak.


Etiket: playoff, yalovaspor, msk, maç


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA