Başkanlar’dan ‘Roza’ ya Tebrik




Tarih: 9 Haziran 2023 Cuma 16:35


Hamit İzol’un ’Roza’ kitabından uyarlanan ve aynı adı taşıyan filme İtalya’dan ödül geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ödül için Hamit İzol ile Fikret Kuşkan’ı tebrik etti.

Haber-Berna Uslu

Fikret Kuşkıran  “En İyi Aktör” ödülü aldı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol'un kaleminden çıkan ve Mustafa Kotan yönetmenliğinde beyaz perdeye uyarlanan 'Roza' filmi, İtalya'nın Apulia bölgesinde 3-7 Haziran tarihlerinde düzenlenen Ora! Fest Uluslararası Film Festivali'nde ödül aldı. Filmin başrol oyuncusu Fikret Kuşkan, filmdeki oyunculuğuyla 'En İyi Aktör' ödülü aldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, layık görülen ödülün ardından; "Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol'un yazdığı Roza kitabından aynı adla uyarlanan ve Mersin'de çekilen filmdeki rolüyle İtalya Apulia Film Festivali'nde En İyi Oyuncu Ödülü'nü alan Fikret Kuşkan'ı tebrik ediyorum" dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de bir tebrik mesajı yayımlayarak; "Çekimlerine katkı sunma fırsatı bulduğumuz Roza'ya nice ödüller diliyorum" ifadelerini kullandı.

 


Etiket: hamitziol, roza, tebrik, italya, fikretkuşkıran


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA